Freestone 4250
Groepsfoto Freestone
Jo

JOHAN

Als freelancer draag ik Freestone hoog in het vaandel vanwege hun flexibele werkstructuur, respect voor onafhankelijkheid en collegialiteit. Ze nemen een groot deel van de administratieve taken, zoals facturatie en contractbeheer over, waardoor ik me nog mee kan toespitsen op mijn taken en expertise als consultant bij IMEC Leuven.

Verder stimuleert Freestone creativiteit, innovatie en zetten ze in op persoonlijk groei van elke medewerker, ook die van mij als freelancer.

De ondersteuning en erkenning die ik ontvang, bevestigen mijn beslissing om voor Freestone te hebben gekozen.

JAN

De verscheidenheid van alle projecten zorgt ervoor dat het steeds blijft boeien en dat ik kan blijven bijleren. Voor iemand met mijn profiel is het erg belangrijk om 'mee te blijven' met innovatieve technologieën en nieuwe wetgevingen.

Ik voel mij erg goed bij een werkgever als Freestone, want er is steeds een luisterend oor (zij het nu voor professionele of privé-zaken). De toffe en dynamische collega's respecteren je om wie je bent.

Als we extern bij klanten werken, dan zien we onze eigen collega's niet zo vaak, maar er worden toch bijeenkomsten en teambuildings georganiseerd om het contact te behouden.

JAN 2
Kyana

KYANA

Als Advisor word ik ingezet op verschillende projecten. Hier draag ik bij tot projectmatig werk, maar ook tot de dagdagelijkse werking van het bedrijf. Deze variatie maakt het heel interessant, je leert het volledige FM pakket zeer snel kennen. Dankzij Freestone krijg ik de kans om mijn kennis uit te breiden door de verscheidenheid aan projecten.

Het regelmatige contact zorgt voor een fijne samenwerking en opvolging. Om het contact met de collega’s te behouden worden er heel fijne teambuildings georganiseerd. Ook buiten deze teambuildings is er geen drempel om hulp te vragen of ervaringen te delen met de collega’s.

CARLOS

Freestone slaagt er telkens in voor mij als freelancer een goede match te vinden in de projecten en bedrijven die voor mijn profiel van toepassing zijn.

Waar voor mij Freestone zich in de markt differentieert, is de bekommernis voor al die zij tewerkstellen. Met name de regelmatige werkingsgesprekken, de opleidingsmogelijkheden, het samenbrengen van expertises en zeker ook het organiseren van leuke teambuildings!

Carlos

Zin om deel uit te maken van de Freestone community?