Liantis

The Antwerp project entails the renovation of offices of 700m², located on the 3rd and 4th floor. Both floors must be completely stripped and reinstalled in terms of HVAC, electricity, data, walls, floors, ceilings .... Since the building is an old warehouse that has already undergone several transformations, it is not always obvious to see the effects of some to estimate interventions.

Moreover, the office is still partially in use during the renovation work, which constitutes an additional challenge.

The Pelt project is a new-build project in which the ground floor of 500m² must be fully furnished.

Possibly more projects will follow. Bierges, Alleur, Hasselt and Leuven are also in scope for the near future.

PROJECT DATA SHEET

  • Customer: Liantis
  • Timing: 2018 - 2019
  • Project: Projectleader construction

Want to know more about this or other services?