Koen


• Freestone verhuisde recent naar Antwerpen, waar we een nieuwe, inspirerende omgeving hebben gecreëerd voor onze collega's.

Freestone People en Freestone Advisory gaan nu elk hun eigen weg om zich nog beter te kunnen focussen op hun specifieke diensten.

• Freestone People, voortaan onder de naam Made By Talents, breidt zijn diensten uit naar administratie en sales om bedrijven nog beter te ondersteunen.

• Freestone Advisory fuseert met de ALTEO Group en gaat verder onder de naam Freestone. Wat begon als een fijne menselijke match en gedeelde ondernemerschapswaarden, heeft geleid tot integratie in een nieuwe groep. We blijven ons daarbij richten op strategische verduurzaming van vastgoed en breiden in de toekomst onze diensten uit met engineering services en digitaal asset management.
Ik kijk uit naar de vele kansen die deze veranderingen met zich meebrengen en werd alvast warm onthaald door de Alteo Group.

We houden je zeker op de hoogte van onze verdere ontwikkelingen.

Als CEO en oprichter van Freestone, ben ik bijzonder enthousiast over de toekomst en de belangrijke stappen die we zetten. Ik deel dan ook graag enkele spannende ontwikkelingen. Koen Mees