Op zoek naar personeel om je project of team te versterken?

Wat kan Freestone voor jou betekenen?

Of het nu gaat om project sourcing of werving en selectie, om freelancers of bedienden, opdrachten voor korte of lange duur. We ondersteunen je graag met de zoektocht naar jouw property technology expert, of je nu in de private of publieke sector actief bent.

Pexels anna nekrashevich 6802052

Type jobs:

 • Data Specialist
 • Implementation Specialist
 • Business Analyst
 • Expert FMIS
 • ...

Specialisaties

Doordat onze eigen experten op regelmatige basis hun kennis met elkaar delen, blijven ze bovendien steeds up-to-date en leert men van elkaars best practices.

Onze professionals zijn ervaren in:

 • Digitalisatie
 • Change management
 • IWMS
 • FMIS
 • BIM
 • ...

Flexibel

Er zijn vele manieren waarop we kunnen samenwerken.

Afhankelijk van je project, heb je nood aan minder of meer ervaren profielen. Freestone rekruteert zowel junior-, medior- als seniorprofielen.

Amy hirschi izx M Vv2 Z9dw unsplash

Freestone is op zoek naar talent. En of de kandidaat dan een freelancer of bediende is, dat maakt voor ons niet zo veel uit.

Er is de mogelijkheid dat de kandidaat een bediendencontract of in het geval van een freelancer een dienstenovereenkomst aangaat met Freestone. Deze kandidaat kunnen wij dan outsourcen voor jouw project. (= Project Sourcing)

Als je wilt dat de kandidaat rechtstreeks bij jullie in dienst komt, dat kan uiteraard ook (= Werving & Selectie)

Leon 0 K7 Ggi A8l VE unsplash

Dat beslis jij zelf. Freestone zoekt facility professionals in het kader van klantenopdrachten. Sommige opdrachten zijn van korte duur, andere lopen dan weer op lange termijn.

Good faces 6 Zp ITFRMV Fk unsplash

Wat voor kandidaat heb je nodig voor jouw project? Eerder een ondersteunend juniorprofiel, of toch een meer ervaren manager? Naast het onderscheid junior/senior maken we ook het onderscheid tussen operationele en meer strategischere profielen.

Leergang Conditiemeting BOEI onderhoud volgens NEN2767912

Als wij op zoek gaan naar de juiste kandidaat in het kader van een klantenopdracht, dan is dat vaak in de vorm van "project sourcing".

Dit wil zeggen dat de kandidaat een contract zal ondertekenen met Freestone (als bediende op onze payroll, of als freelancer) en die persoon zal de opdracht uitvoeren bij/voor onze klant.

Freestone is op zoek naar JOU

Sommige klanten willen graag zelf een nieuwe professional aanwerven om hun team te versterken. Freestone gaat voor hen op zoek naar de geschikte kandidaat. Als de klant deze kandidaat op hun eigen payroll aanwerft, dan spreken we van "Werving & Selectie".

Groepsfoto Freestone
Recruitment

Op zoek naar een geschikte kandidaat?

Dankzij onze kennis en expertise in huis, begrijpen wij perfect welke kandidaat je nodig hebt om jouw project op te volgen of om jouw team te versterken.

Waarom zou je Freestone deze opdracht toevertrouwen? Naast het feit dat we het kwaliteitslabel van Federgon behaalden voor Project Sourcing, zijn er nog tal van andere redenen.

Contacteer ons (vrijblijvend) en ondervind wat wij voor jou kunnen betekenen.